Een sterk merk
doorontwikkelen

Een sterk merk doorontwikkelen

Van Benthem & Keulen is juridisch kantoor met 80 professionals in advocatuur en notariaat. Als een van de top 20 kantoren van Nederland heeft Van Benthem & Keulen en goede naam met specialisten op alle rechtsgebieden. Een proces waarbij we de huisstijl in ere hebben gehouden en hebben uitgebreid met nieuwe elementen. Een huisstijlverrijking.

Sterke speler in Nederland

Van Benthem & Keulen is een top-20 advocatenkantoor gevestigd in Utrecht. Met 120 medewerkers waarvan meer dan 80 advocaten en juristen is Van Benthem & Keulen een sterke landelijke speler met veel internationale samenwerkingen. 

Voor Van Benthem & Keulen hebben we de huisstijl gemoderniseerd en uitgebreid met sterke elementen. In een serie ontmoetingen hebben we de huisstijl, de huisstijlmiddelen en een huisstijlhandboek gemaakt. De naam Van Benthem en Keulen is vrij lang. De domeinnaam die ze voeren is wèl kort namelijk: www.vbk.nl. In een wereld waarin de url steeds belangrijker wordt hebben we de letters vbk verwerkt met toevoeging van het &- teken.