De perfecte samenstelling van composietsteen

Webontwikkeling voor Holonite.

Sinds 1969 is Holonite dé naam op het gebied van composietsteen in Nederland. Als producent en distributeur van o.a. dorpels, vensterbanken, raamdorpels en muurafdekkers vervaardigt uit composietsteen heeft Holonite binnen de bouw en de kozijnenindustrie een leidende positie verworven. Klaassen ontwerp realiseerde de nieuwe website.

De website van Holonite is een complete productcatalogus met technische specificaties en toepassingsvoorbeelden in de vorm van mooie fotografie en beknopte teksten.

Verschillende doelgroepen

Belangrijk in de website van Holonite is het aanspreken van de verschillende doelgroepen. Architecten, aannemers en bouwinkopers zijn de belangrijkste doelgroepen die hun weg op de website van Holonite moeten vinden. Inmiddels is de website van Holonite een paar keer aangepakt en veranderd naar de veranderde gedachte omtrent webcommunicatie. Omdat Holonite ook in Duitsland afzetmarkt heeft is er een Duitse schaduwsite gekoppeld aan holonite.nl. Hierin wordt een beknopter aanbod gepresenteerd speciaal voor de Duitse markt.

Ook de mobiele weergave van de website is specifiek ontworpen voor dit medium.